Kedves tapéta vásárlónk. Most 10% kedvezménnyel vásárolhat a Versace luxus tapétából a Tapétabolt Webáruházunkban!Ambrosia tapéta

Ambrosia A gyönyörű „Ambrosia” katalógust Cristiana Masi tervezte. A textilhatású tapéták tökéletes harmóniát teremtenek a barokkos, olasz stílusú színek, formák kavalkádjában. A kollekció darabjai gazdag mintáikkal, valamint dombornyomott felületükkel szemet gyönyörködtető és tapintásra is különleges falak kialakítását teszik lehetővé.

Anno tapéta

Artemide tapéta

Az elegáns, kidolgozott formák összhangban vannak egymással. A mintázatok változatosak, találhatóak barokk mintás, finom indamintás, és egyszínű tapétaminták. A színek remek harmóniában vannak egymással, ezáltal remekül kiegészítik egymást. A kollekció darabjai tapintásra textilhatásúak. Elegáns, luxus környezetet tudunk teremteni e kollekció minden darabjával.

Bim Bum Bam tapéta

A katalógushoz fő ihletet a boldog gyermekkori emlékek adták a tervezőnek. A kollekció rengeteg ötletet ad arra, hogy hogyan rendezzük be a kicsik szobáját. A minták játékosak, a színek pedig változatosak, hogy a fiúk és a lányok számára is tökéletesek legyenek. A gyermekek nagy kedvence lehet akármelyik tapétát is választja, hiszen rendkívül finom minták vannak benne. Olasz luxus gyermek tapéta.

Blooming Garden 2016 tapéta

A meseszép katalógust a megszokott módon Cristiana Masi tervezte. Az ízlésesség, részletesség jellemzi ezt a katalógust. A virágos motívumok, az elismert mesterek által válogatott színek tökéletesen idézik egy virágba borult kert hangulatát. Szolid színeinek köszönhetően igazán ízléses otthont tudunk létrehozni.

Carlotta tapéta

A klasszikus mintákat a színskála különféle árnyalataival ruházták fel, lehetőséget adva arra, hogy a vásárló egy neki tetsző minta más és más színváltozataival dekorálhassa otthonát. A kollekció darabjainak felülete damasztra emlékeztet, a mintázatok változatosak, találhatóak benne csíkos és virágmintás tapéták is. Melyek könnyed eleganciát varázsolnak a falakra.

Castello tapéta

A Castello gyűjtemény minden darabja lenyűgöző és érzéki. Különleges textil felülete van, melyből velúros felületű minták emelkednek ki, ezáltal lenyűgöző és elegáns megjelenést biztosítanak otthonunkban. A klasszikus stílusú díszek megfelelnek a modern stílusnak és expresszív színrendszernek. Finom, érzéki színeket alkalmaz a kollekció, melyek remekül mutatnak, minden falfelületen.

Chateau 5 tapéta

Chateau 5 tapéta katalógus a francia ízlésvilág klasszikus mintáinak XXi.sz.-i letükröződése. A minták kifejezik a tündöklő Versailles-i életérzést, kedvességet, eleganciát, a jó modort és a gazdasgságot. A tapéta felülete mosható, egészségtudatos és környezettudatos vlies tapéta anyagból készült.

Colani Evolution tapéta

Korunk legjelentősebb kreatív tervezője Luigi Colani által tervezett tapéták. Kreatív stílusa az egész világon jól felismerhető. Rendkívül erőteljes színek, hullámzó vonalak, erős kontúrok jellemzik munkáját. Az erőteljes kontúrok és hullámzó vonalak miatt 3d-s hatást kelt.

Colani Legend tapéta

Covers: Elements tapéta

E kollekció modern felfogás szerint készült. Luxus kivitelben tekinthetőek meg a fahatású, betonhatású, vízhatású tapéták. Különleges felületek, és motívumok láthatóak ebben a katalógusban. Mindenkinek ajánlott, aki szereti az egyedi és különleges formavilágot.

Covers: Jungle Club tapéta

E kollekció darabjai az állatvilág megannyi bőr mintázatát utánozza. Részlet gazdag kidolgozása révén, exklúzív belső tereket tudunk kialakítani. Modern mégis elegáns megjelenést kölcsönöz a falfelületekre.

Covers: Leatheritz tapéta

Covers- bőrhatású tapéta katalógus. Különleges felületek, és motívumok láthatóak ebben a katalógusban. Mindenkinek ajánlott aki szereti az egyedi és különleges formavilágot. Láthatóak benne, kígyóbőrt utánzó tapéták, valamint geometrikus mintázatok.

Covers: Sculpture tapéta

Különleges bőr hatású tapéták gyűjteménye, melyben egyedi és különleges formavilággal találkozhatunk. A gyűjteményben szereplő tapéták, kifejezetten exkluzív belső terek kialakítására alkalmasak. Színvilága és finom fényes felülete miatt, erős, dekoratív belső terek kialakítása során teljesen megváltoztatják a szoba hatását, hangulatát.

Covers: Textures tapéta

A gyűjtemény a valódi luxust hozza el otthonába a textúrázott felületeinek köszönhetően. Luxus kivitelben tekinthetőek meg az önmagában mintás, textúrázott felületek. Finom árnyalatainak köszönhetően elegáns és különleges belső terek kialakítását tudja elérni.

Crush Noble Walls tapéta

Domina tapéta

A tapéták klasszikus stílusú mintázatai, kissé modernebb stílusú, fényesebb, csillogóbb felületekre kerültek. A tapéták tapintása damasztra hasonlít. A mintázatok a klasszikus, antik mesterművek hangulatát idézik, így kiváló választásul szolgálhatnak azoknak, akik ebben az antik stílusban szeretnék berendezni otthonukat.

Etro tapéta

ETRO - A minta művészete Az emberek mindig törekedtek környzetükben a falak díszítésére, így lakóterüket igyekezett melegséggeé és élettel gazdagították. Az Etro-gobelingyűjtemény négy, textilmodellekre épülő designt tartalmaz, és gyönyörűen kombinálható a tökéletesen összehangolt egyszínű és csíkos mintákkal, éppúgy, ahogyan az Etro már a kezdetek óta teszi.

Fibra tapéta

Ebben a katalógusban a designer éles vonalakat kevert össze finom mintázatokkal. Az elegáns, kidolgozott formák összhangban vannak egymással, nagy választékot létrehozva ezzel. A mintázatok változatosak, találhatóak nagy virágos motívumok, csíkok és barokk mintát ábrázoló tapéták is. A kollekció darabjai érintésre textilhatásúak.

Fiori Country 2016 tapéta

Ez a tapétakollekció lehetővé teszi, hogy mindig a szabadban érezhesse magát, akár egy virágos mezőn, vagy egy városi parkban. A minták leginkább virágosak, de találhatóak benne csíkos illetve szívecske minták is. A színválaszték gazdag, leginkább természetes színek lelhetők fel benne.

Haute Couture 3 tapéta

Valódi textil tapéta igényes szép mintákkal, szórt csillámmal, növényi rost, gyapot hordozó rétegre ragasztva. Elegáns, változatos, különleges, nem mindennapi szép termék.

La Perla tapéta

A tapéták a klasszikus stílust új, modern köntösbe bujtatják. A minták élénk színűek, ez még inkább érdekessé, feltűnőbbé teszi a kollekciót, harmonizál a különleges formákkal. A hullámzó indás, virágos motívumok otthonos hangulatot teremtenek. A tapéta felülete csillámos. A kollekció darabjai klasszikus antik hangulatot idéznek, és a csipkevarrásra hasonlító díszítőelemek ezt csak még jobban elősegítik.

Linpha tapéta

A katalógusban szereplő tapéták a természet frissességét idézik meg otthonunkban. A világosabb és sötétebb színek könnyed játéka, és a dombornyomott minták térhatásúvá teszik a tapétákat. A kollekcióban leginkább díszes virág és levélmintás darabok kaptak helyet.

Luxury Wallpaper tapéta

Nem véletlenül, már magában a katalógus nevében is benne van a luxus szó. Ebben a katalógusban leginkább barokk mintás tapéták szerepelnek. Valódi textil tapéta keveredik a gyöngyberakásos valamint csillámos barokk mintával. Ezekkel a tapétákkal valóban a luxus érzetet tudjuk létrehozni a lakásunkban.

Metallic Silk tapéta

A Metallic Silk tapéta katalógus valódi textilszálak felhasználásával készült luxustapéta. A vlies tapéta anyagra szálanként ragasztják fel egymás mellé a textil szálakat, majd a felületét a tapétának, különleges technikákkal, színes mitákkal nyomtatják. Az anyaga vlies, ami kiváló minőségű és színes mintákkal rendelkezik. Az egyszínű textiltapéták felhasználhatók festmények alá tapétának is.

Mirtilla tapéta

A gyönyörű katalógust Cristiana Masi tervezte.. A katalógusban fényes, színes, virágmintás darabok találhatóak, melyek leginkább rózsaszín, sárga, kék, fehér, viola, és vörös színekben pompáznak. A kollekció tapétái textilhatásúak valamint az eredeti olasz stílus harmóniáját és fényét mutatja be.

New Eleganza tapéta

A katalógust a megszokott módon Cristiana Masi tervezte. A katalógusban alapvetően virágos, olykor csíkos minták kaptak helyet, melyek tökéletesen keverik a klasszikus eleganciát. Ezek a tapéták textil hatásúak. A vonalvezetés kellemes, finom, a minták igazán részletesek. A katalógus főbb színei még inkább a könnyed eleganciát kölcsönzik az otthonunk falaira, mivel igazán visszafogott zöld, sárga, vörös, fehér, és rózsaszín árnyalatokban pompázik.

Nubia tapéta

Opera tapéta

Az Opera katalógusban klasszikus ízlésvilágú, tradicionális mintákat jelenítő tapétákat láthatunk, melyek életre keltik a falakat. A virág és barokk motívumok élénk színekben jelennek meg, ugyanakkor stílusuk elegáns és kifinomult. Az olasz stílus kétségkívül visszaköszön a tapétákról, még szenvedélyesebbé téve azokat.

Penelope tapéta

A katalógus mintái változatosak, hisz vannak köztük csíkosak, egyszínűek, de a legtöbb virág – és rózsamintás. Az olasz tapétákra jellemző módon itt is a rózsa minta kerül előtérbe, egy kis csillámos díszítéssel. A virágok és levelek a lehető legnagyobb precizitással készültek. Minden tapéta egyedinek mondható, antik hatású, felületük szövésre emlékeztet.

Scandinavian Designers Mini tapéta

sky 2 tapéta

A 2014-es világkiállításon bemutatott rasch-textil új terméke kapható üzleteinkben. A sky textiltapéta különleges minőségű, modern és klasszikus mintázatával igazi csemege a tapétázók számára. Viscose és poliészter szálakból készült vlies alapra ragasztva.

Solitaire tapéta

A rasch textil 2014 januárjában a Heim textil kiállításon bemutatott különleges barokk tapétája a XXI. századi ízléshez igazítva. Kivalló anyagminőségben, modern színfeldolgozásban mintás és csíkos tapéták.

Strictly Stripes 6 tapéta

Tessuto tapéta

Valódi textil tapéta Olaszországból. Indás, nyomott, színes tapéta minták. Anyagát tekintve növényi rost alapra (vlies) ragasztott textil szálak, felületükön nyomtatott kivitelben. Igazán gyönyörű a hálószobák, szállodák, lakások falain . A tapéta ragasztója Metylan direkt.

Tessuto 2 tapéta

Valódi textil tapéta Olaszországból. Anyagát tekintve növényi rost alapra (vlies) ragasztott textil szálak, felületükön nyomtatott kivitelben. Igazán gyönyörű tapéta minták. A tapéta mérete: 0,53 m x 10,05m.

Theodora tapéta

Theodóra római császárnő életérzését varázsolja a szobák, hálószobák falára a 21. században. Kiváló tapéta minőség, klasszikus és modern tapéta elemekkel. Gyönyörű színek és ragyogó tapéta Olaszországból.

Tosca tapéta

Az olasz Parato tapétagyár Versailles tapéta mintái, valamint indás tapéták a kiváló olasz tervezőtől, Cristiana Masitól. A tapéta kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, egészségtudatos és környezettudatos termék. Nagyon szép, kérem nézze meg és vásároljon kedvére ebből a tapéta csodából.

Ulf Moritz Imagination tapéta

Marburg - Ulf Moritz Imagination luxustapéták Könnyed színes tapéta karikák, korongok, pöttyök a vidámságot és eleganciát sugallják. A modern kereszt és a textil minták elegánsak és megnyerőek. Igazi tapéta exkluzivitás. Kérem nézze meg és vásároljon a szobái falára. A tapéta anyaga egészség és környezettudatos vlies termék. kristálytapéta kétféle színben, lenyügöző. Mosható tapéta, mérsékelten tűzgátló kivitelben.

Ulf Moritz Scala tapéta

Az ULF MORITZ SCALA kollekcióban az anyagok kiválasztása kifinomult: lakk, csillám, gyöngy ad gazdag felületet a tapétáknak. A stilizált barokk díszítések, a történeti összefüggéséből eltávolított motívumok lenyűgöző modernitást hoznak létre.

Ulf Moritz Signature tapéta

Versace tapéta

Versace luxus tapéta katalógus, a pazar luxus klasszicista stílusban és bőséges arany mindenütt. Olasz luxus, divat és design amerre a szem ellát. Hagyományos barokk, extravagáns megjelenés, és grandiózus expresszivitás lengi át Versace világát .

Versace 2 tapéta

A romantikus páfrányok betöltik a szobák falát. A minták 80/40 cm eltolásos illesztésűek, amitől úgy érezzük magunkat mintha az erdőben lennénk, a Kréta korban. A levélminták mellett modern kapocsmintás, csíkos és egyszínű tapétákkal is találkozunk a tapéta katalógusban. Indás barokk tapéta mellett egyszínű textilek sorakoznak szobáink falára tervezve. Tessék választani.

Versace 3 tapéta

Klasszikus 14. Lajos tapéta minták arany, fekete, ezüst, drapp színekben. Az exkluzív megjelenés mellett, modern indák keverednek a dekonstruktív téglamintás tapétákkal. Igazi tapéta különlegességek. Anyagát tekintve vlies tapéta, mosható súrolható kivitelben.

Victoria tapéta

Romantikus tapéták retró barokk elemekkel, színes virágmintákkal, indás megjelenéssel. A párducos tapéta minták erotikus megjelenést kölcsönöznek a tapétázott szobák falán. Ezek a tapéták szép belső terek kialakításához nyújtanak segítséget.


Hajlék-2000 Kft. © 2018 | A Tapétacenter csoport tagja.