Wallsilk luxustapéta
1
Haute Couture 3
Nobile
4
Ulf Moritz Charisma
2
3
Nobile luxus tapéta


Nagyon sok szeretettel köszöntöm Önt kedves vásárlónk!Ezt a látogató oldalt azzal a szándékkal nyitottam meg, hogy a luxus tapéták iránt érdeklődők számára kellő információt adjak és vásárlásaikhoz, döntéseikhez segítséget nyújtsak.

Eddigi vásárlóink elégedettsége, bizalma megnyugtató számomra. A Tapétacenter csoport mindent elkövet munkatársaival azért, hogy vásárlóink bizalmát megőrizze. Luxus tapéta bemutató oldalunkon levő katalógusokból bátran válogasson, és szerezzen örömet magának, családjának, munkatársainak ha lakásának, irodájának, üzletének, szállodájának, vendéglátó helyének falára exkluzív, luxus tapétát szeretne vásárolni.

Köszönöm a látogatását web oldalunkon, várjuk észrevételeit, kellemes tapéta kalandozást kívánok.


Mészáros Árpád

Mészáros Árpád

Ügyvezető Igazgató

www.tapetauzlet.org


Kedves tapéta vásárlónk. Most 10% kedvezménnyel vásárolhat a Versace luxus tapétából a Tapétabolt Webáruházunkban!

Luxustapéták


Luxus, exluzivitás, presztizs, innováció.

 

A luxus szó a lust-ból, vagy a lasciviousness-ből ered. A lust kéjelgést, nemi vágyat, míg a lasciviousness bujaságot jelent.  Az emberi fejlődés folyamán az anyagi és a szemléletbeli különbségek az első pillanattól megvoltak az emberek között, és mindig keresték a luxus különböző formáit.

 

A XVIII. századtól a luxustermékek előállításába bekapcsolódó mesteremberek és iparosok felemelkedésével megjelenik az exkluzivitás, és ettől az időtől kezdve a drága anyagok, az exkluzivitás hozzáadásával, a fejlődés egyik motorjává váltak. A megindult minőségi termelés lendületet adott a fokozott gyártás kialakulásához.

A luxus kialakulását a látszat és az életvitel, anyagi és szellemi javak birtoklása határozta meg.

 

A XX. és a XXI. században a luxus összefonódott a különlegességgel, és az egyediséggel. Az exkluzivitás nem viselkedési formákra és életstílusra vonatkozik, hanem a termék egyedi jellegét célozza meg.

 

A régi luxus kifejezés az európai arisztokráciára jellemző kifejezésekkel bír, míg az új luxus a modern design-re, és a magasan fejlett kapitalista világ termékeire vonatkozik.Megindul a luxus márkák tömegeknek szóló gyártása, és előtérbe kerülnek az anyagi értékrendek.

 

A XXI. században a luxustermékek gyártóinak is alkalmazkodni kellett a megváltozott fogyasztói viszonyokhoz. Mesteremberek, tervezők az innováció alkalmazásával megújítják termékeiket, és fokozzák a termékeik iránti vásárlási igényt. A mesterségbeli tudás, a precizitás és a magas fokú ellenőrzés elengedhetetlen követelménnyé válik. A luxus termékek fogyasztásában erősen közre játszik a késztetés, az igény, az érdek, a hajtóerő, az ösztön, és a  szükséglet.

 

„Korábban luxus termékeket minden nap vásároltak kivételes emberek. Napjainkban pedig kivételes alkalmakra vásárolnak luxus termékeket mindennapi emberek is.”

 

Magyarország a II. világháborúban kivérzett, és az azt követő társadalmi átalakulásban nem a luxus termékek vásárlása volt a legnagyobb követelmény. Ami fontos, hogy a háborút követően a Magyar társadalom iskolai végzettsége folyamatosan fejlődött. Egyetemekről, főiskolákról, középiskolákból, szakmunkás képző intézetekből kikerülő képzett, felvilágosult állampolgárok évtizedeken keresztül  növekvő száma átformálta a gondolkodás módot. Megjelent a rejtett luxus iránti vágy és igény.

 

 

Az európai nagy színpadon 1991-ben felgördült a vasfüggöny. A kelet-közép európai népek betekinthettek a vasfüggöny mögé, és ami mögötte van.

A Hajlék-2000 kft Tapétacenter csoport célul tűzte ki, hogy a luxus minőségű tapétáival, és luxus érzetet kifejező termékek forgalmazásával segíti a kedves vásárlók igényeinek a kielégítését. Valódi textil tapéták egészségtudatos (vlies) növényi rost, gyapot szálak felhasználásával készültek, felületükön arany vagy egyéb minta nyomással. A minták a barokktól, a retró barokkig, az olasz renaissance(reneszánsz)-tól a minimál art-ig terjednek.  Kiemelkedő a skandináv, svéd tapéta választékunk, amely egyedi különleges megoldásokat kínál az erre fogékony érdeklődőknek.

 

Luxus tapétáink az európai designerek legkiválóbb termékei. A tapéták hordozó anyaga az egészségtudatos (vlies) gyapot felhasználással készül. A Marburg tapéták kiválósága, korunk Picassója, LUIGI COLÁNI dizájner. Mesterien képviseli a technokrata világ értékeinek érzelmi kiteljesedését. Az olasz szépség, romantika és minőség képviselője a PARATO tapéta gyár CRISTIANI MASI designer munkáival. Remek selyemtapéták mosható kivitelben. Minőségi mesteremberek, fémmetszők munkája nyomán a tapéták felülete bizonyos szögekből térhatásúvá válik. Igazi luxus érzés.

 

A skandináv design kiválósága HANNA WERNING aki az ELLE INTERIÖR DESIGNPRIS lakberendezési kiállításon három különböző éven keresztül a tapéta kategóriában első lett Európában.

 

Forgalmazzuk a nagy Design ikonok tapétáit. ARN JACOBSEN, STIG LINDBERG, SVEN MARKELIUS és KARL AXEL PEHRSON designerek munkái már a skandináv, svéd életérzést viszik szét a világban. SVEN MARKELIUS a Bauhaus iskoláját megjárt munkái megtalálhatók az ENSZ székházában NEW YORK-ban.

 

Az új nemzedék kiemelkedő képviselője az ELLE INTERIÖR DESIGNPRIS 2012 tapéta győztese, HANNA WANDELBO-HANSSON. Mögötte kiemelkedő dizájnerek jelennek meg munkáikkal. ULRICA HURTIG a jómódban élők luxuskopottságát vitte tapétáival a szobák falára. INGELA WINGBORG a mindennapok szorongó luxusát teríti elénk belső tereink falaira.

 

Luxus tapéta ajánlatunkban megtalálható tapéták kiváló európai mesterek munkái. ULF MORITZ, DITER LANGER, THOMAS ZEITLBERGER a Marburg gyár exkluzív tapétáinak tervezői és sikeres fejlesztői. ZAHA HADID dizájner az észak afrikai, arab és zsidó érzelemvilág termékeny képviselője az egész világon. Tapétái a modern Luxus tapéták kifejezői. Forgalmazott BRIGITTE VON BOCH a Rasch textil luxus tapéták képviselője, a modern és a klasszikus minták eklektikus kifejezője…

 

Ha innovatív luxus tapétát szeretne precíz vlies és papírhátú kivitelben, látogasson el hozzánk, szívesen várjuk állandóan változó ajánlatunkkal. Ezek a tapéták igazi presztízst fejeznek ki belső tereik fal felületein. Kopogjon be hozzánk. Mészáros Úr szívesen várja…

 

 

5 nyelven is egy nyelvet beszélünk!

Kollégáink a magyaron kívül még angol, orosz, román és szlovák nyelven is tájékoztatják kedves vásárlóinkat

We will help you to choose from the wallpapers. Our colleague speaks English. We will help you to choose from the wallpapers.

Please call Ilona Nagy Mészárosné at +36 30 979 8234 or send an e-mail at tapeta@tapetacentrum.hu

Vorbim limba romănă şi aşa putem ajuta la cumpărare. Vorbim limba romănă şi aşa putem ajuta la cumpărare.

Căutati pe Éva Zámbler prin telefon: +36 30 894 3131 şi prin E-mail: tapeta@tapetacenter.hu

Naša koleginka ovláda slovenčinu, kontaktujte s ňou , keby ste mali niaké otázky ohľadom našich tapiet. Naša koleginka ovláda slovenčinu, kontaktujte s ňou , keby ste mali niaké otázky ohľadom našich tapiet.

Zavolajte Sabinu Bastrnákovú na tel.čísle: +42 1 904 272 980 /po-pi:12.00-18.00 a so:8.00-12.00/ alebo napíšte jej mail na adresu: sabina@sabyt.com

Наш сотрудник говорит по – русски. Мы поможем Вам в выборе обоев. Наш сотрудник говорит по – русски. Мы поможем Вам в выборе обоев.

Позвоните Илоне Надь Месарошнэ по телефону : +36 30 9798 234 , или напишите и – мэйл по tapeta@tapetacentrum.huHajlék-2000 Kft. © 2018 | A Tapétacenter csoport tagja.