image description

CRUSH – luxus tapéták és a nemes falak

A Marburger Tapetenfabrik különleges specialitása a Crush tapéta.

A fiatalok és az idősebbek által szeretett és tisztelt mesteremberek készítik ezeket a különleges tapétákat.

20 éve a Hesse családi vállalkozás az egyetlen olyan tapéta gyártó a világon, amely képes ilyen nemes és magas minőségű falburkolatokat,  készíteni. Ezek a tapéták mind a Hesse gyárban készülnek.

A "kézzel készített gép"  segítségével készítik az egyedül álló lakberendezési termékeket a magas dizájn igényeknek megfelelően a fal felületekre. Minden egyes tekercs egyediséggel rendelkezik és nincs két azonos felület a falakon.

CRUSH - a nemes falak.

A ráncok mindig különlegesek mind az emberek, és ezek jelennek meg ezen a tapétán.

Minden tapéta kézzel készített. Ez befolyásolja a gyártási sebességet is. A gépek csak fele olyan gyorsan futnak, mint  normál körülmények között.  A nyomtatók csak egy maroknyi csoportja sajátította el ezt a bonyolult gyártási technológiát. Ettől válik a tapéta rendkívülivé.

Az első tervezett hajtások a tapétán be vannak jelölve. Ez azt jelenti, hogy a ráncok szélét gondosan és teljesen fel kell használni a gyártás során.  Az érintéssel túl nagy nyomást kell gyakorolni a tapéta minta kialakításához. Minden tapéta tekercs egyedi és nagyon különleges.

Mindegyik tapéta egyedülálló, mert a hajtások - néha nagyvonalúan függőlegesek, néha pedig kis ráncok jelennek meg és  mindig eltérnek a gépen egymástól. 

A tapéta guru néha teljesen új tervel áll elő:

Például van olyan ránc, amelynek megjelenése a finom kínai tinta rajzolatokat idézi

A lap közepétől jön ki és átlósan terjed a finom vonalakká, amelyek ágaknak tűnnek. A színek olyan nemesek, mint a formatervezés: kék-fekete-platina vagy az arany ducát pénz.

Egy másik kiemelés a csökkentett Damaszkusz tapéta motívum. A színkód ugyanolyan könnyű, mint a damaszt motívum kecsessége. A finomság színei alárendeltek: puha gyöngyház, nemes szürke és arisztokratikus kastély sárga.

Bár nem vlies anyagú a Crush tapéta, ezért a Metylan speciál ragasztóval bekent tapétát össze kell hajtani és meg kell várni a puhulási időt. Atapétát hátoldalára kell fektetni összehajtva és öt-hét percig így kell hagyni puhulni. 

A tapéta különlegessége az, hogy a felpuhított papírhátú tapétát a falra helyezés után tovább lehet alakítani. A fekvő nedves ráncokat a fal síkjára merőlegesre állítjuk, akkor azok így száradnak meg. Különleges árnyékhatások, magas vizuális élmény. Igazi Luxus tapéta a javából.

Keresse az üzleteinkben a kiváló minőségű CRUSH tapétákat. www.tapetacentrum.hu , www.tapetcenter.huwww.tapetauzlet.org