Típusaink

Luxus tapétáinknál nagyon fontos követelmény, hogy a tapétázni vágyók személyiségének megfelelő életérzést fejezzenek ki a falra felragasztott tapéta csíkok. Ezeknek a tapétáknak a típusai a klasszikustól az exkluzív mintázatig terjednek. Anyagukat az arany, a csillogás, a merész művészeti megoldások jellemzik a klasszikustól a retro barokk-ig.

Textil Tapéta

A textiltapétákat a szövőnők által szőtt felületek mintája alapján készítenek. A textil falburkolatokat másolják a tapéták az első megjelenésük óta. A textiltapéta gyártása során a papír vagy vlies hordozó anyagra valódi selyem, viszkóza vagy pamut szálakat ragasztanak .Ezeket arannyal, vagy egyéb méltóságos, bordó, kék, barna, drapp színek nyomásával látják el. Ezt követően a tapétát szélezik, megfelelő szélességűre vágják és hosszanti méretre darabolják. Az általános csomagolási méret 0,53 x 10,05 méter. Ettől a mérettől az olasz és az angol textiltapéták eltérhetnek. Lehetnek 0,70 m, vagy 1,06 m szélesek is.

image description

Csíkos Tapéta

A csíkos falfelületek jól érvényesülnek modern és klasszikus enteriőrben egyaránt. A kívánt hatás elérése érdekében persze több tényezőre figyelni kell, legyen szó a csíkok színétől, a csíkok vastagságán és sűrűségén át a minták elhelyezkedéséig. Ennek ellenére a csíkos mintázatokat felvonultató darabok jól mutatnak a legtöbb nappaliban, előszobában, hálószobában és a gyerekszobában, köztársasági elnöki fogadó helyiségekben is. A csíkos tapéták kontrasztos színeivel megkapó falfelületeket lehet elérni abban az esetben, ha a tapétán megjelenített csíkok vastagságát megfelelően kombináljuk. Egyre több otthon nappalijának falain jelennek meg a csíkos, és egy más mintázatú tapéta variánsai. Az ilyen kombináció az enteriőrnek nyugalmat és mozgalmasságot biztosít.

image description

Klasszikus Tapéta

A klasszikus tapétasokkal részletgazdagabb, kidolgozottabb mintákat vonultat föl. Minden minta megtalálható, ami a klasszicista vagy barokk korra volt jellemző. A bourbon liliomok, akantusz leveles minták a legkedveltebbek. Érdekes látni, ahogy a tapéta mintájában is megtalálható minden apró részlet kidolgozása az apró cirádáktól egészen a nagy ívű vonalakig. A romantikus inda- és virágmotívumok is mind a klasszikus tapéták védjegyei. Elmondható, hogy a virág motívum az egyik legkedveltebb tapéta minta, hisz amennyiben apró, de mégis kidolgozott virágok vannak rajta, akkor jótékonyan növelik a szoba belső terét. Ez pedig kicsi lakás esetén nagy előny. A barokk stílus jegyei Magyarországon megtalálhatóak a klasszikus tapéták mintavilágában. A színvilágról elmondható, hogy a mélyebb, tartalommal tele levő színek a legkeresettebbek, bár megtalálhatóak a világos színek is. Egyéni ízléstől függ, hogy ki melyiket kedveli. Nem lehet azt mondani, hogy az egyik szín jobban illik a klasszikus színvilágba, mint a másik, de azt azért meg kell jegyeznünk, hogy az igazi klasszikus tapéták zöld, kék, bordó, barna, bézs, vörös vagy arany színben kaphatók. Ezek a színek kifejezetten a klasszikus jegy képviselői. A valamikori főúri kastélyokban kedvelt színek voltak, épp ezért nem furcsa, hogy egy bizonyos társadalmi rétegben még mai napig az a természetes, ha ilyen színű klasszikus tapéta van a falon. Az tény, hogy a klasszikus tapétához megfelelő bútorzatnak is kell társulnia.

image description

Exkluzív tapéta - lehet valamitől különleges?

Keresi a kifinomult tapétázott falakat? Fedezze fel a fedezze fel a www.tapetacenter.hu boltjában a legmagasabb követelményeknek megfelelő exkluzív tapéták széles választékát.

Az exkluzív tapéta birtoklása csodálatos dolog, mert valami különleges érzésről szól. Miért nem engedhetsz meg magadnak valami különösnek, valami kifinomultnak. Mindegyik tapétának megvannak a maga sajátosságai, mindegyik különös és egyedülálló a maga módján. A fiatal klasszikusoktól legszebb exkluzív tapéták, poszterek, foto tapéták, a modern gyönyörű formatervekig, egyértelműen más tapétákból is kiemelkednek. Kiváló minőségű anyagok, új technológiák, megkülönböztető színezés és mindenekelőtt művészi dizájn, ezek a divatos luxuselemek, exkluzív háttérképek. Rendkívüli a beillesztett üvegporral, fény- és árnyékképekkel, strasszokkal, gyöngyökkel, hologram fóliákkal és fémfóliákkal készült minták, amelyek más exkluzív háttérképekhez tartoznak. Glööckler Imperial.

Amikor gondolkodunk Colani gyűjteményeiről a Glööckler, Cristiana Masi, Versace és más kreatív alkotásokról, gyakran halljuk a csodálat lelkes felkiáltását, és örömmel fogadjuk a mesteri képességeket. A exkluzív tapéták gyakran nagyon drágák, de nagyon jók, gyönyörűek, a legjobbak a legjobbjai. Exkluzív tapéták csak az Ön számára, velük kifejezést ad a jó ízléséhez.

image description

Sima tapéta (monokróm) kombinációk!

Ajánljuk: Elegance,

Monokróm tapéta unalmas? Természetesen nem! Fedezze fel az Uni tapéták színváltozatait, és válassza ki a kedvenc árnyalatát. Ezek tökéletes alapot nyújtanak Önnek és az Ön kívánságainak és preferenciáinak a szobák, hálószobák, irodák, gyermekszobák megtervezéséhez, és nagyszerű kombinációs lehetőségeket kínálnak.Monokróm, sima tapéták mint kreatív vágyak megtestesítője.Kombináljon egy sima minta tapétát vagy foto tapétát, hozzá egy díszes látszó fal tapétát és változatossá teszi a fal felületeket. Díszítsen egy falat színes tapétával és a többi falat a visszafogott fekete-fehér tapéta segítségével. Így könnyedén beállíthatja a tapéta fal betéteket és a hozzáillő színeket a szobában.A fürdőszobában puha kék és türkiz hangok szólnak, amelyek a víz témáját, rezonanciáját veszi fel. A nappaliban meleg színek, mint barna, bézs vagy piros, kellemes hangulatot biztosítanak .A keskeny folyosókat a merész színek teszik különlegessé, lélegzetelállítóvá..

image description

Luxus textil tapéták

Luxus - fényűző, ragyogó, fényes, mámorító, érzés - igen, ez az érme egyik oldala, de a luxus nem csak a glamour által definiált, a luxus a finomságok, a minőség, az anyagok, mint a luxus tapéták. A luxus tapéta nagy hangsúlyt fektet az egyedi belsőépítészetre, hiszen a luxus tapéta a helyiséghatás fenntarthatóságát biztosítja. Fedezze fel a nemes textil tapétákat, amelyek felületei jobban illenek az érzékekhez. A textil tapéta az egyedülálló elemekhez, a természetes szobák falához kapcsolódik, amelyekkel a jólét láthatóvá válik.

Luxus Textil Tapéta

Luxus Design

A luxus a luxus designt másképpen határozza meg és érzékeli. Néhányan a magas, antik, elbűvölő, színes, lila, arany vagy ezüst színű megjelenés, a másik pedig a rendkívüli formatervezést vagy anyagot szereti, amely a luxus tapétát adja összehasonlíthatatlanul bájos karakterével. Ugyanakkor az az érzés, hogy mindannyian társulnak a luxus tapétához a tiszta az egy érzékiség, egy olyan értékrend, amely bizonyos értékekre irányul és azt is célozza, hogy azt képviselje. Fényes tapéták minden ízlésnek örvend újdonságok már várnak rád. Hagyja magát inspirálni az érzései alapján és a válasszon a kedvére.

Luxus Design tapéta

Luxus Életérzése van?

Luxusa van, Lazítson a luxusban - de kérjük, hogy csatlakozzon hozzánk. Mintázott tapéta egy új formatervezésben, intenzív felületi struktúrákkal, különleges anyagokból készült, színekkel, amelyek inspirálják a szemet. A luxus tapétákat meg kell hívni a lakásunkba tereinkbe, hogy megérintsék őket, élvezhessék őket minden nap, és helyezzék el a szobát olyan helyre, ahol bizonyos éleérzést kapnak, mert a falról a hangulat átadódik a személyiségünkre. Ez olyan szép. Mivel mindenkinek saját személyes, extravagánsan életérzése van ezért keresse a választékban az egyedülálló tapéta luxus a kínálatunkat.

Luxus Életstílus

Áruházaink