image description

Hogyan válasszunk jó tapétát? Tapétázás 10 lépésben.

1. Gyűjtsünk érzelmeket, életérzéseket, képeket és döntsük el, hogy mi tetszik nekünk! Romantikus? Modern? Geometrikus? Legyen kellemes háttér? Vagy inkább nagyon is feltűnő, esetleg vagány? A döntésünk alapján a választott  tapéta lesz a fő motívum. Nagy kérdés az, hogy illeszkedik a  meghatározó színhez vagy a tapéta mintához?

2. Mindenképpen ragaszkodjunk a kedvenc stílusunkhoz! Ha tetszik a tapéta, legyél bátor! Válassz olyan színeket, tapéta mintát, ami a személyiségeddel egyezik!

3. A döntés esetén vegyél egy tekercs tapétát és annak mintát alaposan nézegesd! Az üzletből kaució segítségével kérd el a katalógust és tedd  a szobába, ahová kerülne a tapéta  és ismerkedjél vele. Napfényben, sötétben, borús időben. Felkapcsolt villanyfény mellett, mert az év nagy részében villanyfény mellett tartózkodunk otthon. A tapéta minta nem csak esztétikai, hanem minőségi szempontból is fontos. Nagyon fontos az anyagminőség. Mosható, súrolható, fényálló minőség…

4Mit várunk a tapétától? Izgalmas színt, melegséget, különleges textúrát? Világossá, harmonikussá tegye a szobát? Fejezze ki a személyiségedet, hatalmadat, érzékenységedet vagy szolidságodat? Legyen erotikus, szolidan kurvás? Mi legyen a meghatározó elem?

5. A lábazat tapéta alkalmazkodik más falborítási lehetőségekhez is! Van nagyon jó minőségű lábazat tapéta mosható, súrolható kivitelben.

6. Figyelembe kell venni, a szobák közötti átlátást! Ha a tapéta másik helyiségből is látszik, akkor összhangot kell teremteni a különböző tapéta minták között!

7. Mintákkal óvatosan! Az egyszerű minták ha nem érik el a kívánt hatást, akkor nagy mennyiségben a vibráló hatást érhetnek el! Ebben az esetben kisebb helyiséget tapétázzunk!

8. Ajánlott a szép tapétákhoz, kiváló tapétázó mester! Megéri! Tovább élünk!

9Tapéta csodák? 27.000 féle tapétát forgalmazunk ami felöleli az európai tapéta gyártás színe javát. www.tapetacenter.hu

10. Személyes tapasztalatok: Az első megérzés a jó. Mindig az életérzés határozza meg a tapétát. Gondoljon arra, hogy a tapéta egy hosszú távú befektetés ami befolyásolja az életét, munkakedvét, érzelmeit. A jó választás esetén a tapéta erotikus vonzerőt is befolyásol. Szex tapéta…

 

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:12.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető Hajlék-2000 Kft. „MINDEN FALRA VAN TAPÉTÁNK