image description

Tessuto No. 2- textil tapéta

Tessuto No. 2 - A hagyomány és a kortárs stílus keveréke.

Az "öltöztetni” a falakat szövetekkel nagyon különleges és hosszú hagyományokkal rendelkezik évszázadok óta. Régen és a mai időben az arisztokrácia és a nagypolgárság kedvelt kifejező eleme volt. Az Architects Paper, a prémium márkájú Tessuto No. 2 új kollekciója bizonyítja, hogy nincs semmilyen ellentmondás a klasszikus falburkolat és a modern belső tér ötvözetével. A hagyományt a kortárs stílussal ötvözi és ügyesen játszik színekkel és a tervezett formák keverékével.

Ahogy a minták eltérnek egymástól, úgy harmonikus megjelenést hoznak létre. A tradicionális klasszikus motívumok és formák kölcsönhatása a finom mintákkal jó benyomást keltenek. A modern életérzés az egyszerű sima színek és csíkok kombinációjából származik. A kontúrokat 3D-s árnyékok kiemelik, és élénk hatásúak.

A vastag színek kombinációja teszi ezt a tapétát a kifinomult belső terekre, ahol erős benyomást tesznek. A színek a hagyományos, fehér, lótuszos, krémes bézs,  világosszürke, királykék, mustár, lazac és fekete, a hagyományos kontraszt színei.

A tapéta háta egy kiváló minőségű nem szőtt vlies tapéta anyag, amelyet festett láncfonalakkal készítettek. A finom lángolt fonalak szabálytalan és mégis homogén megjelenést eredményeznek optimális esztétikai hatással.

Hangulatos képek Tessuto 2