image description

Versace home 2 tapéta katalógus- a díszes ragyogás

A TAPÉTA KATALÓGUS TÉMA KÖREI:

La Coupe des Dieux 
A Versace Home 2015 kollekció, a La Coupe des Dieux aláírás katalógusa a tradíció és a modernitás tökéletes keveréke. A híres Versace Palazzo építészeti rajzai a Via Gesú-nál, Megjegyzem, hogy Milánóban ellentétesek a barokk nyomatokkal, és teljesen új neoklasszicizmusra vágynak, amely csak Versace tud nyújtani.

Pompei 
A gazdag és pompás teremtés, aranysárga formákkal, ismétlődő mintázattal. Az új Pompei-minta visszhangozza az ókori Róma mitológiáját, felidézi Pompej csodálatos villáinak gazdagságát. A minta alaposan részletes, akanthus levelei váltakozva különböző méretűek, így végtelenül lenyűgöző és elegáns egészet eredményeznek a szobák, hálószobák, irodák, hotelek, irodák falain.

Giungla 
Új nyomtatás, amely visszhangozza a Versace levéltárában található ikonikus virágnyomatokat. Elegáns és különálló, a tónusa hangulata a dzsungelre vágyakozik, mint a finom villanás egy gyönyörű szatén felületen. Egyedi csábítást hozva létre a tapétázott falakon.

GÖRÖG vonal
Egyenesen a Versace életérzésbő jön a GÖRÖG minta. A klasszikus Versace görög kulcsa ikonikus új játéka. A pozitivitás a görög kulcs újra konstruált grafikai vonalain belül helyezkedik el, bemutatva Versace új elképzelését a 21. században. GÖRÖG ÉLETÉRZÉS merész és játékos kijelentést tesz a tapéták falán.

Barokk és a tapéta tekerc:
Versace egyik legfontosabb emblémája, hogy a barokkban az örvények sötétjében és aranyban lenyűgözőek a mély fekete ellen, hogy provokatív és szenvedélyes mintát alkossanak.

 

Kollektion: Versace 2 
Márka: Livingwalls Exclusive 
Időtartam: 2018 
Tapéták száma: 63 tapéta + 4 digitális nyomtatás 
Anyag: vlies tapéta

Kapható üzleteinkben és webáruházunkban: www.tapetacentrum.huwww.tapetacenter.huwww.tapetauzlet.orgwww.tapetaonline.hu