Rólunk

Üzleteinkben forgalmazzuk az európai luxus tapéták színe javát. Különleges egyedi mintákkal és anyagminőséggel állunk a tapétázni vágyok rendelkezésére. Budapesten három tapéta üzletünkben megtalálható tapéta választékunkból örömmel vásárolhat kedvére. Speciális textiltapéták, mediterrán luxus életérzés, exkluzív design keveredik az olasz, skandináv és német tapéta gyártási kultúrával.

Luce világlegszebb tapétája
Parato top Luxus Tapéta

Tudni valók

A körülöttünk levő falak tapétázásánál fontos követelmény, hogy egészségtudatos és környezettudatos anyagokkal vegyük körül magunkat. A tapétáink vlies hátú hordozó anyaggal készülnek. Anyaguk növényi rost, mely a gyapot hosszúszálú cellulózából készül. Ezeket a tapétákat még mondják gyapjú rostos tapétának is.

Boltjaink

Budapesten a belvárosban két tapéta üzlettel rendelkezünk.

A Tapéta Centrum Budapest legforgalmasabb pontjához a Blaha Lujza térhez öt perc járásra található. Két Metro megálló, Keleti pályaudvar, főközlekedési utak, Erkel színház határolja.

Tapétaüzletünk a Nagyvárad térhez közel a belvárosban a Tisztviselő telepen található. Kitűnő a Metró és tömegközlekedés. Autópályák ide érkeznek a Dunántúlról, üllői út közelsége miatt könnyű a közlekedés. Egy óra ingyen parkolás.

Tapétacenter üzletünk Újpesten a Váci úttól 300 m távolságra, légvonalban 600 m-re a Dózsa futball stadiontól. A budapesti körgyűrű miatt a miskolci és a szegedi autópályák a Váci úton vezetik keletről a forgalmat Budapest szívébe és az üzletünkbe. Szlovákia felöl a Megyeri hídon át a szentendrei tapéta vásárlók is vásárolhatnak a Főváros legnagyobb tapéta boltjában.

Mióta foglalkozunk tapétákkal?

A Hajlék-2000 Kft vállalkozásunk 2000. novembere óta forgalmaz három üzletében kiváló minőségű tapétákat Budapesten. Jelenleg 27000 féle tapéta közül választhat a kedves vásárló. Lehetőség van még öt magyar tapéta web áruházunkban szállítással beszerezni a kívánt tapétákat.

Segítség nyújtás

Üzleteinkben kiváló képességű, nagy gyakorlattal rendelkező közép és felsőfokú végzettségű eladók, tanácsadók állnak rendelkezésre a tapéta vásárlásánál. A magyaron kívül még angol, orosz, szlovák, és román nyelven segítjük kedves vásárlóinkat a tapéta beszerzésében.

Teljes útmutatás, tapétázástól ragasztásig

A tapétázás folyamatairól tájékozódhat az útmutatókban, videokon, és blogokban megírtak alapján. Szakmai tanácsadással szívesen állunk kedves érdeklődőink rendelkezésre az üzletek telefonjain keresztül vagy e-mailon. Szakmai tanácsadó tapétázásban, munkaidőben, különleges esetekben,
Mészáros Árpád ügyvezető: +36 1 785 5095.

http://www.tapetacentrum.hu/utmutatok/
http://www.tapetacentrum.hu/video/
http://www.tapetacentrum.hu/blog/

Áruházaink